Τι είναι το NAS;

Το Network Attached Storage (NAS) είναι μια έξυπνη συσκευή αποθήκευσης που είναι συνδεδεμένη στο δίκτυο του σπιτιού ή του γραφείου σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα αρχεία της οικογένειας και των συναδέλφων σας στο σύστημα NAS - τόσο σημαντικά έγγραφα όσο και πολύτιμες φωτογραφίες, μουσική και βίντεο. Χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή εφαρμογές για κινητά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αρχεία και να χρησιμοποιήσετε διάφορες υπηρεσίες που παρέχονται από την NAS μέσω του Διαδικτύου.

Γιατί εσείς και η οικογένειά σας χρειάζεστε αυτήν την λύση;

Πόσες φωτογραφίες και βίντεο τραβάτε κάθε μέρα; Εξαντλείται χώρος στο τηλέφωνο ή στον φορητό υπολογιστή σας; Το διαρκές μας πρόβλημα είναι ότι ο αριθμός των ψηφιακών μας αρχείων συνεχίζει να αυξάνεται και αυτά τα αρχεία διανέμονται σε διαφορετικές συσκευές και υπηρεσίες. Για να ενοποιήσετε αυτά τα αρχεία σε ένα ασφαλές μέρος, χρειάζεστε μια αξιόπιστη και κεντρική λύση αποθήκευσης δεδομένων.

Τι μπορεί να κάνει η Synology NAS για εσάς

Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας υπολογιστή και Mac

Το Drive επιτρέπει στην οικογένειά σας να συγχρονίζει αρχεία μεταξύ μιας κεντρικής συσκευής NAS και ενός υπολογιστή / Mac. Το Drive υποστηρίζει την αποκατάσταση προηγούμενων εκδόσεων αρχείων και σας επιτρέπει να κάνετε κοινή χρήση αρχείων απευθείας από τοπικούς υπολογιστές για μέγιστη ευκολία. Εάν χρησιμοποιείτε Mac, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του Mac σας στο Synology NAS χρησιμοποιώντας το Time Machine.

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας φωτογραφιών και βίντεο για συσκευές iOS και Android

Όλες οι οικογενειακές φωτογραφίες και τα βίντεό σας που λαμβάνονται σε κινητά τηλέφωνα μπορούν να αντιγραφούν αυτόματα σε έναν προσωπικό φάκελο στο NAS χρησιμοποιώντας το Moments. Το πιο σημαντικό, οι φωτογραφίες ομαδοποιούνται αυτόματα ανά πρόσωπο, μέρη και αντικείμενα χρησιμοποιώντας ισχυρή τεχνολογία AI.

Χρησιμοποιώντας το NAS ως εξαιρετικό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων

Θέλετε να παρακολουθήσετε βίντεο σε υπολογιστές, κινητές συσκευές, συσκευές Apple TV και Android TV χωρίς να τα αντιγράψετε μεταξύ συσκευών; Video station μεταδίδει βίντεο σε αυτές τις συσκευές. Επιπλέον, αυτή η εφαρμογή συμπληρώνει τις συλλογές βίντεο με αυτόματες λήψεις αφισών, αναζητά υπότιτλους στο Διαδίκτυο και σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε βίντεο με φίλους.

Άμεση κοινή χρήση αρχείων και δημιουργία αρχείων

Μοιραστείτε αρχεία που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας NAS με τους φίλους σας αμέσως. Απλώς κάντε δεξί κλικ στο αρχείο ή το φάκελο και επιλέξτε Κοινή χρήση συνδέσμων αρχείων ή Δημιουργία αιτημάτων αρχείων και θα δημιουργηθεί ένας σύνδεσμος. Οι φίλοι σας μπορούν να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο για να κατεβάσουν το επιλεγμένο αρχείο ή φάκελο ή να ανεβάσουν αρχεία στη συσκευή NAS - ανεξάρτητα από τη διαθεσιμότητα ενός λογαριασμού DSM.

Η NAS είναι μια απλή και οικονομικά αποδοτική λύση

Η Synology παρέχει μια ποικιλία υπηρεσιών εξοικονόμησης χρόνου. Απλώς στείλτε ένα αίτημα για το QuickConnect ID, με το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα πρόσβαση στο NAS χωρίς να χρειάζεται να κάνετε σύνθετες ρυθμίσεις δρομολογητή. Ένα έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη και λεπτομερή εγχειρίδια σας βοηθούν επίσης να διαχειριστείτε εύκολα το NAS σας.
Έχετε κουραστεί να ενημερώνετε τα δημόσια προγράμματα αποθήκευσης cloud; Η Synology NAS παρέχει πολύ περισσότερο χώρο αποθήκευσης χωρίς μηνιαία συνδρομή. Απλώς μοιραστείτε τον αποθηκευτικό σας χώρο με μέλη της οικογένειας - μια μικρή επένδυση που θα είναι επωφελής για όλη την οικογένεια.

Η προσφορά μας

DiskStation DS720+

DiskStation DS620slim

DiskStation DS1819+

FlashStation FS1018

Τα συστήματα είναι διαθέσιμα για εγκατάσταση σε Rack - RackStation RS819 & RackStation RS820 + / RS820RP +